Welkom!

Inderdaad, hartelijk welkom in België!

proost

We kijken er naar uit vele internationale gasten te mogen ontvangen op deze editie van het jaarlijks Europees Geocoinfest en het is onze betrachting dat jullie je echt heel erg welkom voelen.

Ons event zal informatie bieden in verschillende talen en telt ook meertalige leden in het OrgaTeam.

Gedurende 4 dagen zullen we je bedienen met een vol 4-daags programma van 14 tot en met 17 september 2017:

banner1

Uiteraard verwelkomen we ook alle geocachers, die de mega komen bezoeken uit nieuwsgierigheid (en eventueel begeesterd geraken door geocoins), maar nadien de rest van de dag gaan geocachen in de omgeving van het event.

Het hele programma krijgt een Belgisch tintje!

De Belgische cultuur zegt ondermeer dat nederigheid een hoog goed is en dus zijn we niet zo goed in het bekend maken van wat ons land heeft te bieden en ondermaats wanneer het gaat over het pochen over onze bekende mensen en historische verwezenlijkingen. Enkele van onze eerdere oppervlakkige cultuurproducten, voor de juiste of verkeerde redenen, zijn beter bekend, zoals onze chocolades, onze bieren, onze wafels en uiteraard onze frieten. We hebben ook nooit begrepen waarom de Angel-Saksen ze “French” fries noemen. Hierbij dus de eerste gouden tip, lekkere frieten zijn Belgisch, niet Frans!

banner2

Veel plezier!